Naast fotografie houd ik mij ook bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Een website kan vanuit een bestaande template ( kant en klaar ontwerp) opgebouwd worden maar ook uw eigen ontwerp kan gerealiseerd worden.

Het onderhouden van een eigen website is lang niet zo moeilijk als het lijkt. Na een korte introductie kunt u met behulp van de handleiding eenvoudig zelf teksten en afbeeldingen op uw site wijzigen of toevoegen. Ook pagina's toevoegen of verwijderen, links toevoegen e.d. kunt u zelf doen.

De websites worden gemaakt in 'Joomla'. Als u gebruik maakt van een standaard template ( = website model) zijn de kosten beperkt. Een eenvoudige standaard website van 5 pagina's heeft u al voor ca. € 750,- . Wilt u echter een geheel eigen stijl en/of ontwerp, dan is dit ook mogelijk. De kosten worden uiteindelijk bepaald door uw wensen.

Door te klikken op één van de afbeeldingen hiernaast kunt u een in Joomla gebouwde website bekijken. En ook mijn eigen website is gebouwd in Joomla, geheel vanuit mijn persoonlijke ontwerp!

Wellicht heeft u al een website en wilt u deze uitbreiden met professionele foto's? Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.

Neem gerust contact met mij op via het contactformulier als u vragen heeft of meer informatie wilt.

Website Catshuys

tfile_pic10

 
Design By BdM Photography   /   Algemene voorwaarden   /   Disclaimer   /   Prijslijst